Nova pesma „Plavog orkestra” uz „Blic”

Izvor: Blic, 11.Dec.2009, 06:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova pesma „Plavog orkestra” uz „Blic”

Samo u sutrašnjem „Blicu” na stranicama Zabave biće objavljen kod pomoću kojeg će čitaoci moći besplatno s internet adrese, koju ćemo sutra takođe objaviti, da skinu novi singl „Amerika” grupe „Plavi orkestar”.

Da podsetimo, popularni sarajevski bend privodi kraju snimanje novog albuma, prvog nakon desetogodišnje pauze, a ploču na kojoj se nalazi 11 numera u februaru će objaviti Izdavačka kuća „Dallas Records”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Takođe, Saša Lošić i ekipa su za narednu godinu najavili i veliku promotivnu turneju po zemljama bivše Jugoslavije, a za sada su potvrđeni koncerti u Ljubljani, 26. februara, Zagrebu, 13. marta, i „Beogradskoj areni” 27. marta. Karte se za beogradski koncert po ceni od 1.310 do 2.010 dinara mogu kupiti u „Bilet servisu”, „Eventimu” i na blagajni „Arene”.

- Radujem se koncertima. U Beogradu nismo svirali više od decenije. U divnom sećanju ostao mi je poslednji koncert jednog davnog leta u Filmskom gradu u Košutnjaku. Kao i naš prvi beogradski koncert na Tašmajdanu 1985. godine, koji je bio sjajan - rekao je Loša uoči letošnjeg promotivnog koncerta u SKC-u.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nova pesma Plavog orkestra sutra uz „Blic”

Izvor: Kontra magazin, 11.Dec.2009

Samo u sutrašnjem "Blicu" na stranicama Zabave biće objavljen kod pomoću kojeg će čitaoci moći besplatno s internet adrese, koju će Blic sutra takođe objaviti, da skinu novi singl "Amerika" grupe "Plavi orkestar". Popularni sarajevski bend privodi kraju snimanje novog albuma, prvog nakon desetogodišnje...

Nastavak na Kontra magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.