Nova istraga smrti princeze Dajane

Izvor: Vesti-online.com, 18.Avg.2013, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova istraga smrti princeze Dajane

Londoska policija radi na ispitivanju nedavno dobijenih podataka u vezi srmti obožavane britanske princeze Dajane 1997. godine.

Skotland jard obaveštava da se ispituju značaj i kredibilitet novih informacija ali i kaže da se ne radi o ponovnom ispitivanju okolnosti smrti princeze Dajane i Dodija al Fajeda u nesreći 31. avgusta 1997. godine.

Ispitivanje informacija, za koje se "neće komentarisati >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << odakle su", sprovode kriminalistički službenici i operaciona komanda, piše BBC.

Istraga iz 2008, za koju se tvrdi da je prošla temeljnu proveru na Kraljevskom sutu pravde u Londonu, pronašla je da su poginuli usled grube nepažnje njihovog vozača u pariskom tunelu Pont de l'Alma.

Portparol kraljevske porodice ovim povodom je rekao da neće biti komentara ni od prinčeva Vilijama i Harija, kao ni iz rezidencije kraljice Viktorije (Klarens haus).

U čuvenoj istrazi Pedžet iz 2006, koja se bavila i navodima Mohameda al Fajeda da su njegov sin (42) i Dajana (36) ubijeni, kao i u prethodnoj francuskoj iz 1999, utvrđeno je da je vozač Henri Pol bio pijan i vozio velikom brzinom "bežeći" od paparaca na motorima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Policija istražuje nove informacije o smrti princeze Dajane

Izvor: Blic, 18.Avg.2013

Britanska policija saopštila je u subotu da je u toku provera nedavno dobijenih informacija u vezi sa smrću princeze Dajane i Dodija Fajeda, te da službenici proveravaju "relevantnost i pouzdanost" podataka. Dodi al Fajed i princeza Dajana..Skotland Jard je odbio da objavi detalje o informaciji, ističući...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.