Nova igra koja preti da izludi sve(t)!

Izvor: Mondo, 19.Avg.2014, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova igra koja preti da izludi sve(t)!

Naslednik Flappy Birda stiže 21. avgusta na mobilne telefone.

Foto: MONDO portal/ScreenShot. Swing Copters.

Još uvek nismo zaboravili Flappy Bird, zaraznu igru koja nas je sve izluđivala i čak izaziala i zavisnost, a stiže nam nova igra - Swing Copters. Dong Ngujen je ponovo u svom maniru napravio jednostavni, osmobitnu igru, koja umesto horizontalnog izvođenja leti u nebo. Igra će i dalje sadržati reklame, od kojih je igra zarađivala i do 50.000 evra >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dnevno i koštaće jedan dolar.

Povezane vestiFlappy Brd Bora Drljača!

Vi preuzimate kontrolu nad čovečuljkom sa elisom na kapici, kojeg je tapkanjem u levi i desni deo ekrana potrebno probiti što više uvis. Zvuči lako - uopšte nije, pogledajte i pišite nam na Facebook i u komentarima!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stiže naslednik Flappy Birda!

Izvor: B92, 19.Avg.2014

Pomama za igrom "Flappy Bird", a zatim i neverovatan obrt i njeno povlačenje zbog "prevelike popularnosti", ipak (ili naravno) nisu oterali autora Donga Ngujena sa scene. Njegova sledeća igra "Swing Copters" stiže 21. avgusta na App Store...Ngujen ni ovog puta nije preterano originalan, a nešto nalik...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.