Nova glumica u seriji Doktor Haus

Izvor: Glas javnosti, 27.Jul.2011, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova glumica u seriji Doktor Haus

LOS ANĐELES - Američka glumica Odet Anabl biće novi lik u seriji "Doktor Haus", objavljeno je na sajtu Dedlajn. Ona će biti prvi novi stalni lik od kada su u četvrtu sezonu medicinske drame došli Olivija Vajd, Piter Džejkobson i Kal Pen.

Odet Anabl će doktora Hausa (Hju Lori) upoznati u zatvoru u kojem je on završio u poslednjoj epizodi sedme sezone pošto je kolima uleteo u dnevni boravak Lise Kadi (Lisa Edelstajn) i ruinirao ga.

Doktor Gregori Haus će i nju, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je lekar po struci, regrutovati za svoj tim dijagnostičara.

Anablova, koja trenutno igra u komediji "Breaking In", glumila je i u "Transformesima" i "Kloverfildu" a pojavljivala se i u seriji "Braća i sestre".

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.