Nova M: Knežević će biti saslušan u maju 2020.

Izvor: B92, 31.Okt.2019, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova M: Knežević će biti saslušan u maju 2020.

Podgorica -- Podgorička Nova M televizija saznaje u Ministarstvu pravde da će Duško Knežević biti saslušan pred britanskim sudom u maju naredne godine.

Saslušanje "odbeglog kontroverznog biznismena" trajaće pet dana.

Nova M je ranije objavila informaciju koju je dobila od britanskog Ministartsva pravde, a prema kojoj će ročište o slučaju odbeglog Kneževića biti održano danas u Velikoj Britaniji, te da je CG u roku dostavila svu potrebnu dokumentaciju povodom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ovog slučaja.

U saopštenju Nove M navodi se i da se Knežević nalazi na Interpolovoj poternici po zahtevu Crne Gore koja ga traži zbog višemilionskih malverzacija kojima je oštetio državni budžet.

Takođe, navodise da su protiv Kneževića do sada podignute tri optužnice zbog organizovanja kriminalne grupe, pranja novca i zloupotrebe položaja u privrednom poslovanju.

On je saslušan 19. septembra pred sudom u Londonu u vezi sa poternicom crnogoskog Specijalnog državnog tužilaštva. Oduzeti su mu crnogorski, kiparski i britanski pasoš, određena kaucija od 700 hiljada evra i pod elektronskim je nadzorom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.