Normalizovani letovi Er Srbije sa niškog aerodroma

Izvor: Danas, 26.Avg.2019, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Normalizovani letovi Er Srbije sa niškog aerodroma

Saobraćaj na niškom aerodromu "Konstantin Veliki" normalizovan je i odvija se po redu letenja nakon jučerašnjeg otkazivanja letova "Er Srbije" od Niša do Frankfurta, Hana, Tivta, Fridrihshafena i Budimpešta, potvrđeno je agenciji Beta na tom aerodromu. Članak Normalizovani letovi Er Srbije sa niškog aerodroma se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Letovi Er Srbije redovno sa aerodroma u Nišu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Avg.2019

Letovi Er Srbije sa aerodroma "Konstantin Veliki" u Nišu danas se redovno realizuju, nakon što su u nedelju bila otkazana četiri leta te aviokompanije koja su umesto sa niškog aerodroma obavljena sa aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu, rečeno je Tanjugu u Er Srbiji...Avion Er Srbija je jutros u...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.