Normalizovan aviosaobraćaj u Beogradu

Izvor: Vesti-online.com, 19.Nov.2011, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Normalizovan aviosaobraćaj u Beogradu

Na beogradskom aerodromu je normalizovan saobraćaj, koji je zbog magle bio jutros obustavljen. Saobraćaj se odvija normalno i u punom kapacitetu, posle izmena u redu letenja zbog smanjenja vidljivosti.

Dva aviona su umasto u Beograd sletela jutros u Nišu, a samo avion iz Podgorice je sleteo u Beograd, kažu na aerodormu.

Poleteli su samo oni avioni koji su tokom noći bili na aerodoromu, a ostali najavljeni polasci su odloženi, odnosno avioni će poleteti ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se raziđe magla.

Na aerodrom u Nišu sinoć je zbog guste magle sletelo osam aviona državne aviokompanije Jat koji su za svoju destinaciju prvobitno imali Beograd.

Agenciji Beta je na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu rečeno da na njegove piste mogu da slete samo avioni koji imaju posebnu opremu za sletanje po magli.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.