Noćna obuka albanskih terorista u kampovima! VIDEO

Izvor: Mondo, 16.Apr.2016, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noćna obuka albanskih terorista u kampovima! VIDEO

Teroristička vojna organizacija Albanska nacionalna armija (ANA) ponovo je aktivna.

Foto: YouTube/printscreen/veriu

 Prema pisanju albanske štampe, pripadnici ove formacije, koja je u neku ruku ispostava Oslobodilačke vojske Kosova (OVK), naveliko se u svojim kampovima u blizini Kosovske Mitrovice pripremaju za "zaštitu nacionalnih interesa Albanca, ne samo na Kosovu već svugde gde živi albanski narod", prenose "Novosti".

Kao potvrdu da je mobilizacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pripadnika ANA već u punom jeku, albanski mediji su objavili i video-snimak njihove obuke.

Ova teroristička organizacija inače je već bila pominjana kao organizator napada u Kumanovu u Makedoniji prošle godine, a svojevremeno je bila umešana i u incidente na jugu Srbije...



Izvor: YouTube/veriu

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.