Izvor: Nezavisne Novine, 18.Mar.2016, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njemačka firma Fliegl Trailer otvara fabriku u BiH

SARAJEVO - Predstavnik njemačke firme Fliegl Trailer Tim Heise, prilikom posjete Agenciji za unapređenje stranih investicija u BiH (FIPA), upoznao je direktora te agencije Gordana Milinića sa planovima da pokrene Grennfield investiciju u BiH - fabriku za proizvodnju ramova za prikolice.

U tom smislu očekuje asistenciju Agencije na pronalasku pogodne lokacije u BiH površine oko 100 hektara.

Heise je istakao da bi na početku zaposlio oko dvadesetak radnika i kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << širio posao.

Firma Fliegl Trailer proizvodi ramove za prikolice i poluprikolice za kamione, a posjeduje fabrike u i u Mađarskoj i Španiji.

Godišnje proizvode od 4.500 do 5.000 prikolica, a ukupno imaju oko 1.000 zaposlenih.

FIPA je već uspostavila kontakte s lokalnim zajednicama i uložiće maksimalne napore kako bi taj investitor započeo investiciju u što kraćem roku, saopšteno je iz Agencije za unapređenje stranih investicija u BiH (FIPA).

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Njemačka firma Fliegl Trailer namjerava otvoriti fabriku u BiH

Izvor: Capital.ba, 19.Mar.2016, 08:00

SARAJEVO, Predstavnik njemačke firme Fliegl Trailer objavio je da planiraju otvoriti fabriku u Bosni i Hercegovini. Prilikom posjete Agenciji za unapređenje stranih investicija u BiH (FIPA), Tim Heise je upoznao direktora Gordana Milinića sa planovima da pokrene Grennfield investiciju u BiH, fabriku...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.