Niže cene sa novim zimskim redom letenja

Izvor: Blic, 29.Okt.2012, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niže cene sa novim zimskim redom letenja

Aerodrom "Nikola Tesla" snizio je cene svojih usluga avio prevoznicima, sa početkom zimskog reda letenja, koji je juče stupio na snagu, potvredjeno je Tanjugu u Pres službi aerodroma.

Kako je istaknuto, ta odluka je doneta sa ciljem da se privuče što više avio kompanija i održi najveći porast obima avio-saobraćaja u regionu. Tokom zime na beogradski aerodrom sletaće 27 avio kompanija.

Cena za sletanje vazduhoplova snižena je pet odsto, dok je naknada za korišćenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << aerodromske infrastrukture umanjena četiri odsto.

Od početka godine, ovo je već četvrti put da beogradski aerodrom snižava cene svojih usluga. Tako je, u pomenutom periodu, naknada za sletanje aviona koje plaćaju avio kompanije, zbirno snižena 22 odsto.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.