Niste pijani, stvrano postoje ružičasti slonovi

Izvor: Blic, 29.Mar.2012, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niste pijani, stvrano postoje ružičasti slonovi

U jednom zoološkom vrtu u Burmi veliku pažnju izazvali su slonovi ružičaste boje za koje se veruje da donose sreću. Neobičan prizor: Ružičasta slonica i njena beba

Slonica i njena bebe obožavaju da se kupaju u zoološkom vrtu. Međutim, dok ih je čuvar prskao crevom sa vodom primetio je neobičnu pojavu. Njihova koža koja je crvenskasto-braon boje na dnevnom svetlu kada je mokra postaje ružičasta.

Uprskos njihovom neobičnom izgledu, ova retka vrsta slonova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poznatija kao beli slonovi su pravo blago u Burmi.

Šetnja belih slonova po verovanju donosi sreću

Kraljevi i političke vođe u ovoj pretežno budističkoj zemlji veruju da beli slonovi donose sreću i označavaju početak velikih političkih promena.

U Burmi, koja je 10 godina bila militaristička zemlja, prošle godine došlo je do političkih promena predvođenih opozicionim liderom Aung San Su Ćiom, a ovog vikenda zakazani su izbori u glavnom gradu Nejpidou.

Povezane vesti: Ohajo: Vlasnik oslobodio divlje zveri, pa se ubio

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niste pijani, stvarno postoje ružičasti slonovi

Izvor: Blic, 29.Mar.2012

U jednom zoološkom vrtu u Burmi veliku pažnju izazvali su slonovi ružičaste boje za koje se veruje da donose sreću. ..Slonica i njena bebe obožavaju da se kupaju u zoološkom vrtu. Međutim, dok ih je čuvar prskao crevom sa vodom primetio je neobičnu pojavu. Njihova koža koja je crvenskasto-braon...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.