Niste ni svesni da vas ovo čini privlačnom

Izvor: Kurir, 11.Mar.2014, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niste ni svesni da vas ovo čini privlačnom

Rezultat istraživanja jednog sajta šta muškarce privlači kod devojaka ne iznenađuje - samo budite svoje i prirodne.

Muškarci su u anketi na jednom internet sajtu otkrili šta je to što ih privlači kod devojaka. Rezultat je nimalo iznenadio - samo budite svoje i prirodne.

- Zadržite li kontakt očima koju sekundu duže, bićete neodoljive.

- Naručili ste turu pića za svoje društvo jer ste posebno dobre volje? Muškarcima je to >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << super seksi.

- Kada se smejete od srca, a da ne pazite kako izgledate i kako se držite, otkrivate se u pravom svetlu, što je vrlo privlačno.

- Zainteresujte se koju je dobru knjigu pročitao u poslednje vreme. Ukoliko je ljubitelj čitanja, još dugo posle će razmišljati o vama.

- Muškarci se oduševe devojkama koje same predlažu ideje za sledeći sastanak, jer pokazuju samopouzdanje i rešavaju ih velike muke.

- Ako vam pramen kose padne preko očiju, nemojte da ga sklanjate iste sekunde. To je poput scene iz filma, kažu muškarci.

- Sa strašću pričate o poslu i novom projektu? Njemu odmah postaje vruće!

- Opušteni ste, spontani, simpatični i ne glumite damicu? Muškarci će vas saletati.

- Dovoljno ste otvoreni da rado proširujete krug prijatelja različitim tipovima ljudi.

- Ne glumite da vam je nešto zanimljivo ako nije, te na suptilan način kažite da vam je to pomalo dosadno.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.