Ništa od Bouvijeve turneje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jan.2013, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od Bouvijeve turneje

LONDON -

Dejvid Bouvi je konačno, nakon deset godina, objavio novi album, čime je obradovao svoje brojne fanove i ulio im nadu da će ga ponovo videti na sceni.

Ali, ma koliko to oni željno iščekivali, turneje ipak neće biti, barem ne ovog puta.

Toni Viskonti, producent Bouvijevog novog albuma "The Next Day", kazao je da britanski muzičar neće uživo promovisati svoj novi materijal.

"Rekao je da će nastupiti uživo samo ukoliko oseti potrebu za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tim, ali ne na turneji. Jasno je stavio do znanja diskografskoj kući da neće ići na turneju", rekao je Viskonti u izjavi za časopis Rolingston, ne odbacujući mogućnost da Bouvi održi jedan iznenadni koncert ili dva.

Iako je singl "Where Are We Now" pobudio fanovima nadu da će "belog vojvodu" uskoro opet videti na sceni, cilj njegovog objavljivanja bio je samo da najavi album, objasnio je Viskonti.

Dejvid Bouvi je poslednji put nastupio 2006. godine i od tada skoro i da nije viđen u javnosti. Slavni muzičar je singl "Where Are We Now" izdao početkom januara, povodom svog 66. rođendana, kao poklon iznenađenje fanovima. Novi album "The Next Day", sa 14 novih pesama, naći se se na tržištu u martu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ništa od turneje Dejvida Bouvija

Izvor: Radio 021, 16.Jan.2013

Dejvid Bouvi je konačno, nakon deset godina, objavio novi singl, čime je obradovao svoje brojne fanove i ulio im nadu da će ga ponovo videti na sceni. Ali, ma koliko to oni željno iščekivali, turneje ipak neće biti, barem ne ovog puta.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.