Nismo krenuli od nule nego od minusa

Izvor: B92, 16.Mar.2019, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nismo krenuli od nule nego od minusa"

Bor -- Predsednica vlade Srbije Ana Brnabić istakla je, tokom obraćanja građanima u Boru, da je Srbiji od 2014. godine krenulo mnogo bolje.

Brnabić je podsetila da je Srbija bila pred bankrotom i ekonomski devastirana, ali da su uz podršku, strpljenje i poverenje građana sanirane posledice “bivše bahate i nesposobne vlasti“.

"Trebalo je prve dve, tri godine da saniramo posledice, jer nismo krenuli od nule nego od minusa", rekla je predsednica vlade.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Premijerka je čestitala građanima Bora status grada od juna prošle godine i to što je danas Bor postao administrativni, privredni i kulturni centar ovog dela Srbije.

"Narodni poslanici SNS su se kao lavovi borili za status grada", rekla je Brnabić, koja je podsetila da je u Bor do sada uloženo 10 miliona evra u infrastrukturu, domove zdravlja, osnovne i srednje škole, objekte kulture i sporta i stipendije.

"Ovo je bilo moguće, jer je predsednik Vučić uveo mere fiskalne konsolidacije, disciplinu i raspolaganje novcem svih naših građana", istakla je premijerka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.