Izvor: S media, 12.Mar.2012, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Ugašen požar na Paliluli

Veliki požar izbio je večeras u potkrovlju jedne stambene zgrade u niškom naselju Palilula u širem centru grada, a u njemu nije bilo povredjenih.

Loš dan

Požar u Ušću, jedan čovek nastradao (VIDEO)

Požar u zgradi u Bulevaru kralja Aleksandra (VIDEO)

Pogledajte: Požar u psihijatrijskoj bolnici kod Niša (VIDEO)

Požar u nadogradnji stambene zgrade u ulici Starca Vujadina u Nišu večeras je ugašen a stanari u objektima >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << do potkrovlja, koje je obišao predsednik opštine Palilula Igor Novaković, su odbili privremeni smeštaj.

Vatrogasno spasilačke jedincie ostaće da dežuraju na licu mesta iz preventivnih razloga a uzrok izbijanja vatre, od čijih posledica nije bilo povređenih, utvrdiće nadležni organi.

Novaković je rekao Tanjugu da su izgorele prostorije koje služe kao ostave i da su stanari kojima je ponudio pomoć naveli da će ostati u svoj zgradi.

Komandant Vatrgasno-spasilačke brigade Srđan Nikolić rekao je prethodno Tanjugu da se požar nije proširio na niže spratove zgrade.

On je kazao da su vatrogascima pritekli u pomoć i pripadnici Vojske Srbije, koji su obezbedili dodatne količine vode za gašenje požara na zgradi.

Lokalizovan požar u bolnici kod Niša, nema povređenih (FOTO)]Požar je danas izbio i na krovnoj konstrukciji zgrade Psihijatrijske bolnice u Gornjoj Toponici kod Niša.[/url]

(Agencije)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.