Niš: Oluja uništila automobile, oborila bilbord

Izvor: B92, 14.Apr.2016, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Oluja uništila automobile, oborila bilbord

Niš -- U kratkotrajnoj oluji koja je oko 16 časova zahvatila Niš i okolinu uništena su tri automobila, oboren je bilbord u samom centru grada.

Građani i dalje postavljaju na društvenim mrežama slike na kojima se vide oštećenja koja su pretrpeli kuće, stambene zgrade i drveće.

Najgore su prošli vlasnici tri automobila koja su bila parkirana u Mašinsko-tehničkoj školi na Gradskom polju.

Vozila su skoro potpuno uništena pošto je na njih pao limeni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << krov površine preko 200 kvadrata.

Krovna konstrukcija pala je posred školskog dvorišta i samo pukom srećom niko nije povređen, jer se u školi sa oko 400 đaka u to vreme održavala nastava.

Niko nije povređen ni prilikom pada džinovskog bilborda Srpske napredne stranke na Margeru. Snimajući gotovo nestvarne prizore oluje u Nišu, mladići iz Niša uspeli su da snime trenutak pada bilborda.

U Policijskoj upravi u Nišu potvrdili su za Betu da su tokom oluje dobili više prijava o pričinjenoj materijalnoj šteti, ali za sada nijednu prijavu o povređenima.

Prema podacima Meterološke službe u Nišu, udari vetra su dostizali brzinu veću od 80 kilometara na sat, što se smatra olujnim vetrom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Olujni vetar napravio probleme u Nišu

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Apr.2016

U kratkotrajnoj oluji koja je danas oko 16.00 časova zahvatila Niš i okolinu uništena su tri automobila, oboren je bilbord u samom centru grada, a građani i dalje postavljaju slike na društvenim mrežama sa oštećenjima koja su pretrpeli kuće, stambene zgrade i drveće...Najgore su prošli vlasnici...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.