Niš: Nestao desetogodišnji dečak!

Izvor: Mondo, 03.Sep.2016, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Nestao desetogodišnji dečak!

Jedan dečak iz Niša nestao je nakon što je otišao do prodavnice, koja je od njegovog doma u niškom naselju Beograd Mala udaljena stotinak metara.

Foto: MONDO

Dečaku Sejdi Malićeviću (10) od tada se gubi svaki trag, a njegovi najmiliji strahuju od najgoreg, da se utopio u Nišavi ili da ga je neko oteo.

Posle uzaludne celodnevne potrage, u porodičnoj kući nestalog dečaka okupilo se više od pedeset ljudi iz ovog niškog naselja koji pomažu u potrazi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Sejda je juče u prodavnici najpre kupio hleb i paštetu, a potom je ponovo otišao da dokupi još neke namrinice.

"Kada smo u prodavnici saznali da nije ni stigao do nje, odmah smo krenuli u potragu", priča očajna Sejdova majka Dijana Jović.

Dečakov deda Ivan Petrović kaže da su pregledali i snimke nadzornih kamera, ali na njima nema mališana.

"Strahujemo da je otet, moguće je da je već i preko granice prebačen", rekao je Ivan i zamolio sve koji su eventnutalno videli dečaka da im jave ili pozovu policiju.

U potragu za nestalim dečakom uključili su se i pripadnici Policijske uprave u Nišu, pišu "Novosti".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.