Nikšić: Dezinformaciju o drogi među demonstrantima objavio MUP

Izvor: Blic, 09.Feb.2014, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikšić: Dezinformaciju o drogi među demonstrantima objavio MUP

Premijer Federacije BiH Nermin Nikšić podsetio je da je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo juče zvanično objavilo da je policija kod demonstranata pronašla 12 kilograma narkotičkih sredstava i da su tu informaciju demantovali tek nakon što su je preneli brojni zvaničnici i mediji, među kojima je bio i on.

- Pozivam organe policije da osiguraju da ovakve vesti njihovi službenici ne objavljuju pre temeljnih provera, kako bi se izbeglo širenje dezinformacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << - rekao je danas premijer Federacije BiH Nermin Nikšić, objavio je portal Klix.ba pozivajući se na agenciju Fena.

Nekoliko stotina Sarajlija i danas je izašlo na ulice i ispred zgrade Predsedništva BiH traže ostavke Vlade Federacije BiH i svih struktura vlasti u BiH.

Pročitajte još Nekoliko stotina na ulicama Sarajeva, blokiran centar grada Nasilje policije u Sarajevu: Gurali demonstrante u Miljacku Protesti u BiH nisu organizovani, to je bunt nezadovoljnih Predstavnik međunarodne zajednice u BiH: Trupe EU ako situacija eskalira U Beogradu skup podrške protestima građana u BiH Mesić: Zabrinut sam za stanje u BiH, kriv je Dejtonski sporazum

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.