Nikolić od ponedeljka u Izraelu

Izvor: RTS, 27.Apr.2013, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić od ponedeljka u Izraelu

U dvodnevnoj poseti Izraelu od ponedeljka boraviće predsednik Srbije Tomislav Nikolić. Tokom posete, sastaće se sa najvišim zvaničnicima te države. Prvog maja, Nikolić će posetiti Jerusalim, gde će se sastati sa patrijarhom Teofilom III.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić boraviće od ponedeljka, 29. aprila u zvaničnoj, dvodnevnoj poseti Izraelu, tokom koje će se sastati sa najvišim zvaničnicima te države, posle čega će posetiti Palestinu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Nikolić će se sastati sa predsednikom Izraela Šimonom Peresom, predsednikom izraelske vlade Benjaminom Netanjahuom i predsednikom skupštine Izraela Juli Edelštajnom, najavila je pres služba predsednika Srbije.

Predsednik Srbije će razgovarati i sa izraelskim ministrom poljoprivrede i ruralnog razvoja Avigdorom Libermanom, kao i sa predsednikom partije "Izrael Naš dom" Jairom Šamirom.

Najavljeno je i da će Nikolić, u sredu, 1. maja obići Jerusalim, gde će se sastati sa jerusalimskim patrijarhom Teofilom III.

Predsednik Srbije obići će i "Zid plača", crkvu Svetog Groba, crkvu Svetog Arhanđela Mihaila, crkvu rođenja Isusa Hrista, kao i manastir Sveti Sava Osvećeni.

U saopštenju je navedeno i da će nakon toga, predsednik Srbije boraviti u zvaničnoj poseti Palestini, gde će se sastati sa predsednikom Mahmudom Abasom.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić,   Tomislav Nikolić,   Prvi maj

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić od ponedeljka u poseti Izraelu

Izvor: Akter, 27.Apr.2013

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić boraviće od ponedeljka, 29. aprila u zvaničnoj, dvodnevnoj poseti Izraelu tokom koje će se sastati sa najvišim zvaničnicima te države, posle čega će posetiti Palestinu

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.