Nikolić: Verujem u nove ministre

Izvor: RTS, 12.Sep.2013, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Verujem u nove ministre

Verujem da će novi ministri ekonomije i finansija više brinuti o Srbiji i njenim građanima, rekao predsednik Tomislav Nikolić. Predsednik poručio vladi da treba da obezbedi otvaranje zemlje prema onom delu sveta koji nam naklonjen.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da nakon rekonstrukcije vlade veruje da će novi ministri ekonomije i finansija više brinuti o Srbiji i njenim građanima, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << te poručio vladi da treba da obezbedi otvaranje zemlje prema onom delu sveta koji nam je naklonjen.

"Sa mnogo više vere od kako je vlada rekonstruisana ulazim u svoje svakodnevne poslove, sa mnogo više nade da će ljudi, posebno oni koji vode brigu o ekonomiji i finansijama brinuti i o Srbiji i građanima više nego što je to bio slucaj do sada", rekao je Nikolić nakon otvaranja novog pogona fabrike "Vitamin" u Horgošu.

On je poručio Vladi Srbije od sada mora još više da bude posvećena novom zapošljavanju i očuvanju radnim mesta, ali i da obezbedi podršku onima koji posluju u Srbiji da budu uspešniji.

Izrazivši zadovoljstvo što je fabrika u Horgošu uspešno privatizovana i što će, kako je obećao direktor Radule Đoković, obezbediti posao za još 50 do 70 ljudi, Nikolić je rekao da mu je drago što "Vitamin" izvanredno posluje, uz napomenu da samo mesto nije slučajno izabrano za ovu vrstu proizvodnje.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nikolićeve poruke Vladi Srbije

Izvor: Danas, 12.Sep.2013

Predsednik Republike Tomislav Nikolić poručio je rekonstruisanoj Vladi Srbije da treba da obezbedi „otvaranje zemlje prema onom delu sveta koji nam je naklonjen“.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.