Izvor: Studio B, 05.Apr.2012, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Posle promena veća briga za male privrednike

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić izjavio je danas da će država "posle promena" 6. maja mnogo veću brigu posvetiti razvoju malih i srednjih preduzeća.

"Za poštenu i uspešnu Srbiju za kakvu se zalaže SNS, mala i srednja preduzeća predstavljaće ekonomsku kičmu napretka našeg društva, a ona će ujedno omogućiti i ravnomeran razvoj naše zemlje", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Nikolić u Mladenovu kod Bačke Palanke, saopštio je SNS.

Nikolić je naveo da će SNS i pre pristupanja Srbije EU primeniti evropske standarde u zemlji, jer odgovorna Vlada ne može, kao što je do sada bio slučaj, čekati skrštenih ruku i ne preduzimati dok Srbiju ne prime u EU, nego Srbija mora da se razvija i do tada.

"Evropa će pre primiti razvijenu i modernu Srbiju, nego Srbiju koja je opterećena ekonomskim i socijalnim problemima i nema nikakav plan da ih reši", rekao je Nikolić.

Nikolić je ponovio i da će "buduća Vlada Srbije" voditi odgovornu politiku prema poljoprirednim proizvođačima i stvoriti uslove za dugoročnu, razvojnu i transparentnu agrarnu politiku.

"Obezbedićemo veće investicije u poljoprivredu, po prvi put ćemo doneti Zakon o državnim podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju, kojim će se u višegodišnjem periodu znati šta se subvencioniše, pod kojim uslovima i kako će se vršiti kontrola dodele, trošenja i vraćanja sredstava", rekao je Nikolić.

Izbori za predsednika Srbije i parlamentarni i lokalni izbori zakazani su za 6. maj.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić,   Tomislav Nikolić

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.