Nikolić: Kosovo ne smem da izgubim jer nije moje

Izvor: Blic, 12.Jan.2013, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Kosovo ne smem da izgubim jer nije moje

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je večeras da neki ljudi za osam godina nisu smeli da rešavaju pitanje Kosova i Metohije i poručio da je u životu izgubio mnogo, ali da ne sme i Kosove, jer nije njegovo.

“Ja sam u životu izgubio mnogo, a Kosovo ne smem jer nije moje. Ja nosim svoj krst, ponesite gospodo poslanici makar krstić. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Pokažite snagu palramenta kada se rešava pitanje Kosova”, poručio je Nikolić poslanicima.

On je naglasio da je zahvlaan što neki od posalnika nisu odlučivali o Srbiji od 1389. godine do danas.

“Dođe mi da se smejem i plačem zbog kritika na prvu platformu”, rekao je Nikolić i objsnio da je pristao da se taj tekst izmeni zbog želje da se postigne jedisntvo, a da jeposlanici sada “napadaju i traže da se prva vrati”.

Govor Nikolića propraćen je aplauzom.

Povezane vesti: SVM, URS, PUPS, SDPS i NS podržaće rezoluciju LSV neće glasati za predloženu rezoluciju Đurić: Amandman DS neprihvatljiva igrarija Dačić: Insistiraćemo na srpskoj autonomiji na Kosovu Nastavljena rasprava o rezoluciji o Kosovu, čeka se odluka DS

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Kosovo ne smem da izgubim

Izvor: RTS, 12.Jan.2013

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić pozvao na jedinstvo oko rešavanja pitanja Kosova i Metohije. "U životu sam izgubio mnogo, a Kosovo ne smem, jer nije moje", rekao je Nikolić. ..Predsednik Srbije Tomislav Nikolić je pozvao poslanike da pokažu snagu srpskog parlamenta kada se rešava "srpsko pitanje". Neki...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.