Niko ne kupuje majice Džastina Bibera

Izvor: Kurir, 16.Sep.2013, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niko ne kupuje majice Džastina Bibera

Zbog Džastinove bahatosti fanovi su odlučili da ga kazne tako što neće kupovati majice sa njegovim likom. Kada su se našle u prodaji koštale su oko deset evra, a sada koštaju malo više od jednog evra uz besplatnu dostavu

Mlada muzička zvezda Džastin Biber je počeo da se ponaša bahato prema svojim fanovima koji su odlučili da ga "kazne" tako što su prestali da kupuju stvari sa njegovim imenom.

Gotovo svaki koncert Džastina Bibera počne >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sa dva sata zakašnjenja, što je počelo da ljuti sve posetioce. Osim toga, postaje sve incidentniji pošto je nedavno u jednom klubu mokrio i vikao "Je... Bila Klintona".

Pre nekoliko nedelja je sa balkona pljunuo na okupljene fanove, što je još jedan pokazatelj bahatosti mladog pevača.

Zbog toga su fanovi odlučili da ga kazne tako što neće kupovati majice sa njegovim likom. Kada su se našle u prodaji koštale su oko deset evra, a sada koštaju malo više od jednog evra uz besplatnu dostavu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.