Nikezić svedočio u istrazi za Agrobanku

Izvor: Mondo, 20.Sep.2012, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikezić svedočio u istrazi za "Agrobanku"

Vlasnik konsultantske kuće "CES Mekon" Zvonimir Nikezić saslušan je danas kao svedok u istrazi za malverzacije u "Agrobanci", rečeno je Tanjugu u Tužilaštvu za organizovani kriminal.

On je bio član upravnog odbora Agrobanke, ali je dao ostavku na tu funkciju nekoliko meseci pre izbijanja afere i pokretanja postupka protiv osumnjičenih početkom avgusta ove godine.

Nikezić demantuje tačnost navodne sadržine svog svedočenja, koje su pojedini mediji objavili, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ali nije hteo da iznosi detalje.

"S obzirom da je moj iskaz službena tajna, nisam u mogućnosti da bilo sta dalje komentarišem", naveo je Nikezić u izjavi dostavljenoj Tanjugu.

U okviru istrage u ovom slučaju, početkom avgusta je uhapšen bivši predsednik Izvršnog odbora "Agrobanke" Dušan Antonić, a dve nedelje kasnije Radoslav Sekulić, vlasnik "Habitfarma" i njihovi saradnici.

Oni se sumnjiče da su malverzacijama, odnosno odobravanjem kredita bez pokrića oštetili "Agrobanku" za nekoliko stotina miliona evra.

(Tanjug)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.