Nikad nije kasno: Amorova strela u sedmoj deceniji

Izvor: Vesti-online.com, 02.Apr.2014, 06:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikad nije kasno: Amorova strela u sedmoj deceniji

Dragan Nikolić, penzioner iz Čačka i Tankosava Vukićević iz Višegrada iako su zakoračili u sedmu deceniju života, do ušiju su se zaljubili jedno u drugo i pred reporterom "Vesti" se zavetovali na ljubav do kraja života.

Ljubav ne zna za godine: Tankosava i Dragan

 

-Tankosava i ja smo se upoznali u autobusu kojim smo putovali od Čačka do, ja do Kremne na Zlatiboru, a ona do Višegrada. Ma, odmah mi se svidela i odmah sam znao da nije slučajnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << što što je jedino slobodno mesto u autobusu gde je mogla da sedne Tankosava bilo pored mene. Eto, tako mi se dogodila Tankosava, a kada je putovanje malo odmaklo, negde oko Požege, shvatio sam da sam se i ja njoj dopao. Reč po reč, razmena telefona, SMS poruke, dogovor da bi bilo lepo da se vidimo, ali ne opet slučajno, i povremeno druženje dovelo je do naše konačne odluke da ostatak života provedemo zajedno - priča Dragan kako je upoznao Tankosavu iz Višegrada, gde živi kao izbeglica iz Sarajeva.

 

Dragan je čovek kakvog je Tankosava, tvrdi, čekala celog života, a posebno je oduševljena njegovom pažnjom i načinom na koji joj je darovao prsten i zamolio je da ostatak života provede sa njim.

 

Svadbu odložila besparica

Jednostavno, ovo malo života što je ostalo želim da provedemo u ljubavi i sreći, sa onim što u životu nikada nismo imali. Zbog malih penzija nemamo dovoljno novca da napravimo i skromno svadbeno veselje, kažu.

- Bila je neka proslava u KUD-u Palilula gde moj Dragan peva, a ja sam tamo bila gost. U jednom trenutku, na opšte iznenađenje, kleknuo je ispred mene i darivajući mi prsten zamolio me je da pristanem da se udam za njega. Naravno, kako je to bila i moja želja, prihvatila sam njegovu bračnu ponudu jer sigurna sam da je Dragan pravi čovek za mene - ističe Tankosava ne ustručavajući se da na molbu reportera "Vesti" zaljubljeni par sve to ponovi u gradskom parku u Čačku.

Dragan i Tankosava su u Čačku poznati kao par koji je Amor sa zakašnjenjem pogodio ljubavnim strelicama, ali i pored toga tvrde da za ljubav nikada nije kasno.

- Živeo sam 40 godina u braku, ali sam se prošle godine i razveo od prve supruge. Tvrdim da sam prvi put u životu voljen i da volim, a isto je i sa Tankosavom. Iz prvog braka imam dve ćerke, a Tankosava tri ćerke i dva sina i malo smo se pribojavali njihovih reakcija. Uostalom, najmanje nas je briga šta će ko reći jer me niko ni ranije nije pitao kako mi je bilo u prvom braku - veli Dragan.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.