Nije bilo upada u kancelarije Dimitrijevića!

Izvor: Mondo, 23.Nov.2018, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije bilo upada u kancelarije Dimitrijevića!

Novinska agencija Tanjug javila je da je kosovska policija upala danas i u prostorije predsednika privremenog organa Opštine Peć, sa sedištem u Goraždevcu, Miloša Dimitrijevića, međutim, njegov sin je demantovao tu informaciju.

Foto: Tanjug/AP Photo/Bojan Slavkovic

Tanjug je javio da se upad dogodio oko 11 sati, kao i da je Dimitrijević je govorio na jučerašnjem sastanku predsednika Aleksandra Vučića sa predstavnicima Srba sa KiM, u Beogradu, dodajući da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bi to moga da bude razlog zbog koga nameravaju da ga uhapse.

Ubrzo nakon te informacije oglasio se Dimitrijević sin koji je istakao da se takva akcija uopšte nije desila.

Njegov sin Darko Dimitrijević rekao je da nije bilo upada policije u prostorije PO Peć, kako su preneli beogradski mediji, kao i da niko nije uhapšen.

Darko Dimitrijević je za Radio KIM rekao i da ljudi u Goraždevcu, gde je sedište PO Peć, "pomno prate" šta se dešava u Kosovskoj Mitrovici.

"Ta prva vest, o hapšenjima, je unela dozu uznemirenja, ali kada su kasnije počele da stižu i druge vesti, da se radi o istrazi ubistva Olivera Ivanovića, te tenzije su polako spale i sada je situacija potpuno normalna, nema nikakvih primetnih vanrednih okolnosti", rekao je Dimitrijević.

Specijalne jedinice ROSU rano jutros upale su u severni deo Kosovske Mitrovice i uhapsile četiri osobe srpske nacionalnosti.

Trojicu su navodno uhapsili zbog umešanosti u ubistvo Olivera Ivanovića, dok je četvrti uhapšen zbog ometanja službenog lica u izvršenju dužnosti.

U toku je navodno potraga za još jednom osobom, zamenikom gradonačelnika Kosovske Mitrovice Milanom Radojičićem.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kosovska policija upala u prostorije Miloša Dimitrijevića

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Nov.2018

KOSOVSKA MITROVICA - Kosovska policija upala je danas oko 11.00 sati u prostorije predsjednika Privremenog organa Opštine Peć, sa sjedištem u Goraždevcu, Miloša Dimitrijevića, koji je na putu ka kancelariji, saznaje Tanjug.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Šta je govorio Dimitrijević, kojeg KPS traži u Goraždevcu?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2018

Verujemo predsedniku Srbije i Vladi Srbije, a ne kosovskim institucijama, rekao je predsednik Privremenog organa Opštine Peć, sa sedištem u Goraždevcu, Miloš Dimitrijević na sastanku sa predsednikom Vučićem u Beogradu...Kosovska policija upala je danas oko 11. 00 sati u prostorije Dimitrijevića,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Dimitrijević: Ne plašim se za sebe, nego za živote mojih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2018, 11:43

Miloš Dimitrijević, predsednik Privremenog organa opštine Peć, predstavnik Srpske liste i predsednik Goraždevca po kosovskom sistemu, koji je izbegao hapšenje od strane specijalne jedinice kosovske policije Rosu, rekao je danas da nije ništa loše uradio i upitao se da li je njegov jedini greh...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.