Nije bilo priče o rekonstrukciji Vlade

Izvor: Mondo, 04.Mar.2013, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije bilo priče o rekonstrukciji Vlade

Potpredsednica Glavnog odbora SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas, povodom afere sa mlekom, da u toj stranci nisu razgovarali o rekonstrukciji Vlade.

Ministarka energetike, razvoja i zaštite životne sredine Zorana Mihajlović rekla je da Demokratska stranka (DS) vodi političku kampanju.

Glavni odbor SNS je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na predlog predsednika stranke odabrao ministre, taj odbor će opet na predlog predsednika stranke eventualno da smeni ili da postavi nove ministre i u sledećoj vladi, rekla je Mihajlović u jutarnjem programu TV Pink.

Upitana o najavi da će lider SNS Aleksandar Vučić saopštiti danas konkretna imena i mere protiv onih koji su napravili propuste u radu, Mihajlović je istakla da je potrebno najpre sačekati šta će o tome reći sam Vučić.

Na pitanje o aferi sa mlekom, Mihajlović je istakla da je to ozbiljna stvar i da se u predsedništvu SNS razgovara o svim problemima i toj ogromnoj političkoj kampanji, kao i o odgovornosti svakog pojedinca.

Ona je rekla da je to politička kampanja DS, što su i poljoprivrednici brzo shvatili, "jer su to mleko prosuli ispred pokrajinske vlade", a da je cilj zataškavanje, jer je "sve ono što se dešavalo u pokrajinskoj vladi i razvojnoj banci prouzrokovalo ovakve stvari koje se tiču mleka".

Mihajlović je rekla da bi mogla da zameri ministru poljoprivrede Goranu Kneževiću što nije brže pokrenuo istragu o oko 15 miliona evra koje je Evropska komisija dala da se napravi laboratorija još iz vremena kada je Ivana Dulić bila ministar poljoprivrede i da li sada neko kroz razne afere pokušava da skloni tu priču koja se zove gde su milioni evra.

"Mi smo ovakvo mleko pili i prethodnih godina", rekla je Mihajlović.

Mihajlović je rekla da je i sama u sektoru energetike mogla mnogo više da uradi da se nije bavila "brljotinama iz prethodne vlade".

Mihajlović je rekla da opozicija uvek želi izbore, ali da, sa druge strane, postoji problema u zemlji.

SNS izbori najviše odgovaraju, jer ima najveće poverenje građana, ali je odgovorna, ima razgovore sa EU i privredne i ekonomske probleme u zemlji i tu je da probleme rešava, rekla je Mihajlović.

"Ukoliko bude takva situacija da građani Srbije žele izbore, od toga ne bežimo", dodala je Mihajlović.

(Tanjug/Foto: Beta)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Mihajlović: Nismo razgovarali o rekonstrukciji vlade

Izvor: Blic, 04.Mar.2013

Potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke i ministarka energetike, razvoja i zaštite životne sredine Zorana Mihajlović izjavila je danas, povodom afere sa mlekom, da u toj stranci nisu razgovarali o rekonstrukciji vlade i da Demokratska stranka vodi političku kampanju...Glavni odbor SNS...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.