Izvor: Vesti-online.com, 12.Jun.2018, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nigerijac sahranio oca u "sanduku" od 75.000 evra (FOTO)

Internetom se širi neverovatna i pomalo bizarna fotografija jedne sahrane iz Nigerije.

Izvesni Nigerijac po imenu Azubuike ostao je bez oca, kome je za života obećao da će mu jednog dana kupiti luksuzni automobil. To, međutim, nije stigao da uradi, pošto je otac preminuo.

On je, ipak, rešio da ispuni obećanje dato roditelju, pa je kupio oko 75.000 evra vredan BMW terenac. Automobil je iskoristio umesto mrtvačkog sanduka, pa je u njemu sahranio oca, piše "Dejli >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mejl".

Nigeria: Son ‘buries his father in a brand new £66,000 BMW in Nigeria  https://t.co/yM4uMM13iL ..

Well we know that gonna be dug up and on Craigslist by the morning! pic.twitter.com/T24BjGk81d— DubaiNameShame (@DubaiNameShame) June 12, 2018

Sahrana se odigrala u nigerijskom selu Ihijala. Nakon što je fotografija sa pogreba dospela na internet, ova bizarna situacija je naišla na osude i veliki broj negativnih komentara.

Većina je ovakav potez Nigerijca Azubuike ocenila kao "čisto i bespotrebno razbacivanje novcem".

"Ludilo i sebičnost su na delu, bez obzira na to što se radi o njegovom novcu", glasio je jedan od komentara.

Sličan pogreb u Nigeriji se dogodio i 2015. godine, kada je jedan milioner iz grada Enugua svoju majku sahranio u potpuno novom džipu hamer. Godinu dana kasnije jedan Kinez je takođe sahranjen u svom omiljenom automobilu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Nigerijac sahranio oca u "sanduku" od 75.000 evra / FOTO

Izvor: Press, 13.Jun.2018, 13:51

Internetom se širi neverovatna i pomalo bizarna fotografija jedne sahrane iz Nigerije. . Foto: Screenshot. Izvesni Nigerijac po imenu Azubuike ostao je bez oca, kome je za života obećao da će mu jednoga dana kupiti luksuzni...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.