Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nigerija: Jedan Nemac ubijen, drugi otet

Jedan Nemac je ubijen, a jedan otet kada su naoružani napadači pucali na dva vozila u jugozapadnom delu Nigerije, saopštila je danas policija.

"Četvorica naoružanih muškaraca pucala su na dva automobila u kojima su se nalazili nemački državljani. Jedan Nemac je pogođen metkom, a po dolasku u bolnicu proglašen je mrtvim, dok su napadači oteli drugog Nemca", izjavio je za AFP portparol policije Abimbola Ojejemi.

Portparol građevinske kompanije "Julijus Berger", >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za koju su radili nemački državljani, izjavio je da su njih dvojica putovali u dva odvojena vozila i da nisu bili u pratnji obezbeđenja.

Napad se dogodio u petak, 24. oktobra, u bilizini sela Sagamu, u nigerijskoj državi Ogun, ali je informacija saopštena tek danas.

Ovaj napad dogodio se u vreme posete nemačkog ministra spoljnih poslova Frank-Valtera Štajnmajera Abudži.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.