Ni traga od četiri planinara na severu Italije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2021, 20:55

Ni traga od četiri planinara na severu Italije

Četiri planinara se vode kao nestali već tri dana u planinskom lancu Abruco nedaleko od Rima, gde ih je najverovatnije odnela i usmrtila lavina, saopštila je danas italijanska spasilačka služba.

Četiri planinara, iz grada Avecano, nestali su dok su se vozili po snegu i ledu na planini Velino u nedelju, prenela je agencija ANSA.

Napori da se oni spasu su zaustavljeni velikim snegom koji je danas pao u toj oblasti, čak su i specijalno obučeni psi imali problema, dodaje se u tekstu italijanske agencije.

Spasilački timovi se takođe suočavaju s rizikom da i njih ne pokupi lavina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kod Rima nestala četiri planinara, ni traga već tri dana

Izvor: B92, 26.Jan.2021

Četiri planinara se vode kao nestali već tri dana u planinskom lancu Abruco nedaleko od Rima...Najverovatnije ih je odnela i usmrtila lavina, saopštila je danas italijanska spasilačka služba...Četiri planinara, iz grada Avecano, nestali su dok su se vozili po snegu i ledu na planini Velino u nedelju,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.