Ni Diković ne zna sa kim se slika

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jul.2018, 00:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni Diković ne zna sa kim se slika

Zajedničkom fotografijom sa načelnikom Generalštaba Ljubišom Dikovićem na svom Tviter nalogu, lider Srpske desnice Miloš Miša Vacić, poznat po ekstremističkim stavovima, podigao je ogromnu prašinu na ovoj društvenoj mreži.

Naročito, jer je potpisao poznatom četničkom himnom "Sprem'te se, sprem'te". Niko iz vlasti se, međutim nije oglasio, kao ni nedavno kada je Vacić ušetao u beogradsku školu "Jelena Ćetković" i slikao se sa đacima i direktorkom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Tada su negodovali samo roditelji, pitajući kako se pored zabrane političkog delovanja u školama "deklarisani nacionalista" slika sa decom. Zanimljivo je da ni Diković, a ni direktorka ne znaju ko je čovek sa kojim su se fotografisali.

Ne znaju ili neće da govore predstavnici vlasti, kako je nekadašnji vođa Srpskog narodnog pokreta 1389, dobio posao savetnika u državnoj Kancelariji za Kosovo i Metohiju, koji je izgubio posle grotesknog gostovanja na TV N1, kada je rešetan pitanjima, gubio dah i tražio vodu.

Marko Đurić, direktor Kancelarije, obrazložio je Vacićev odlazak iz Kancelarije nesnalaženjem u državnoj upravi, ali je očito jak pritisak javnosti i nesnalaženje pred TV kamerama Vaciću stavilo omču oko vrata.

On, međutim, nije stao s kontroverznim ponašanjem, pa je usijao Tviter i kada je čestitao rođendan Miloradu Ulemeku Legiji koji služi kaznu od 40 godina zatvora za ubistvo premijera Zorana Đinđića.

- Srećan rođendan, El komandante, želi ti tvoj čopor - bio je jedan od Vacićevih tvitova kojima je uzburkao strasti na ovoj društvenoj mreži.

Miloš Vacić je u vreme dok je bio u desničarskom Srpskom narodnom pokretu 1389, osuđivan više puta.

Zbog držanja oružja i ometanja službenog lica u obavljanju dužnosti, poziva na nasilje zbog gej parade i širenja diskriminacije protiv LGBT populacije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Diković i Vacić "rame uz rame", fotografija nikom sporna

Izvor: N1 televizija, 13.Jul.2018

Ministru odbrane Aleksandaru Vulinu nije, kako kaže, ništa sporno to što se desničar Miša Vacić fotografisao sa načelnikom Generalštaba Ljubišom Dikovićem i to objavio na društvenoj mreži Tviter uz stihove četničke pesme. Vulin za N1 kaže da je načelnik generalštaba javna ličnost i...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.