Nezgodna pitanja u Utisku: Rekli ste nema razgovora? Kako mislite? Građanskim ratom? VIDEO

Izvor: B92, 05.Jun.2023, 08:08

Nezgodna pitanja u "Utisku": Rekli ste nema razgovora? Kako mislite? Građanskim ratom? VIDEO

Beograd -- Gledateljka “Utiska nedelje”, koja se javila u emisiju, tokom dela u kom se javljaju gledaoci, postavila je nekoliko nezgodnih pitanja predstavnicima opozicije.

Ona se predstavila kao Danijela, koja, kako kaže, ide na proteste, a predstavnike opozicije, inače goste emisije “Utiska nedelje”, pitala je nekoliko stvari.

Prvo pitanje bilo je postavljeno Mariniki Tepić, koju je gledateljka upitala: “Ko plaća proteste opozicije u Beograd? Mislim da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je potrebno da to ljudi znaju.”

Zatim je rekla i da ima “malu zamerku” za Tepić. “Onaj nasmejani selfi pored sina Stanike Gligorijević, to je bilo baš bezveze”, rekla je u programu uživo ta gledateljka.

Pitanje za Milicu Kralj je zatim glasilo: “Ona kaže da ne priča istim jezikom sa narodom, znate, treba pričati sa narodom koji glasa ovu vlast. Šta to znači, pa svi smo jedan narod.”

Potom je postavila pitanje i trećem gostu: “Rekli ste da nema razgovora sa vlastima. Pa ovu vlast je neko birao, kako mislite da ih prisilite da ispune zahteve, građanskim ratom?”

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.