Nezaobilazne bine- Urban Bug i Radio AS FM i ove godine

Izvor: Blic, 20.Jun.2013, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezaobilazne bine- Urban Bug i Radio AS FM i ove godine

Tradicija dobrog zvuka se nastavlja. Dve, veoma popularne i posećene bine će i ovog puta doprineti sjajnoj atmosferi Egzit festivala. Urban Bug stage i Radio AS FM stage ponudiće publici sjajan provod i neke od najboljih DJ-eva iz naše zemlje, regiona i sveta.

Muzički časopis Urban Bug priprema regionalnu binu na Egzitu d 11. do 14. jula.

Za tradicionalno dobru zabavu biće zaduženo više od 70 domaćih i regionalnih DJ imena.

Među prvim potvrđenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izvođačima na binini su Marko Milosavljević, Bokee, Marko Vuković, Lalei Fakir. Slovenački projekat Beat Bitches, koji čine četiri devojke, predstaviće svoj četvorstruki back to back.

Na bini će se okupiti i regionalna ekipa DJ-eva, uključujući finaliste Burn Studios takmičenja za DJ rezidenturu na Ibici među kojima su projekat Robot Rock iz Mađarske i Amar Kay i Jowoo iz Bosne i Hercegovine.

Lokacija će ove godine biti promenjena, pa će se bina nalaziti levo od tunela za Dens Arenu.

Radio AS FM Stage i ove godine biće prisutan na Egzitu. Od 10. do 14. jula, ljubitelje klupskog doživljaja zabavljaće DJ-evi najslušanije radio stanice u Novom Sadu i Vojvodini, kao što su DJ Shpeera, DJ Morning Indian, DJ Conte, DJ Macro i mnogi drugi.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.