Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jul.2017, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevrijeme zahvatilo Hrvatsku, padao grad

ZAGREB - Nevrijeme sa gradom zahvatilo je danas područje Zagorja, ivanečki kraj u Varaždinskoj županiji i dijelove Međimurja.

Grad veličine lješnika padao je na području oko Maclja, Bednje i Jesenja, javlja hrvatski mediji.

Mještani javljaju da su na području Bednje uništeni vinogradi, kukuruz, voćnjaci...

Meteorolozi su za večeras najavili oblačnije vrijeme, mjestimično uz pljuskove s grmljavinom koji mogu biti izraženiji i praćeni pojačanim >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << vjetrom, ponegdje i gradom.

Grad veličine oraha padao je u zapadnom dijelu Varaždinske županije, a ivanečki vatrogasci intervenisali su zbog oštećenog krova porodične kuće.

U Varaždinskim Toplicama jak vjetar je rušio i čupao stabla u zaštićenom parku uz termalne izvore i arheološki kompleks.

Grad veličine ping-pong loptica padao je u dijelovima Međimurja gdje je olujni vjetar čupao grane u nekim mjestima.

Krometeo javlja da se oluja trenutno približava Lošinju, ali i okolini Zadra.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.