Nevreme širom Srbije

Izvor: Beta, 30.Jul.2014, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevreme širom Srbije

BEOGRAD, 30. jula 2014. (Beta) - Jako nevreme, uz obilne padavine i grad na nekim mestima, pogodilo je u sredu uveče veći deo Srbije, rečeno je večeras agenciji Beta u Hidrometeorološkom zavodu Srbije.

Obilne padavine i grad registrovani su u Sremu, južnom delu Bačke u području Šapca, Valjeva, Čačka i u dolini Zapadne Morave.

Nevreme je i na krajnjem jugu Srbije - u Topličkom i u Jablaničkom okrugu, dok radarska slika ukazuje da je slično bilo i u Kosovskoj Mitrovici.

Nevremena je bilo i u Beogradu.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Olujno nevreme stiglo u Srbiju!

Izvor: Mondo, 30.Jul.2014

Kako je rečeno u Odeljenju prognoze, obilne padavine i grad registrovani su u Sremu, južnom delu Bačke u području Šapca, Valjeva, Čačka i u dolini Zapadne Morave...Nevreme je i na krajnjem jugu Srbije - u Topličkom i u Jablaničkom okrugu, dok radarska slika ukazuje da je slično bilo i u Kosovskoj...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.