Nevreme i u Hrvatskoj, nad morem pijavice

Izvor: B92, 13.Jun.2018, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevreme i u Hrvatskoj, nad morem pijavice

Zagreb -- Snažno nevreme praćeno kišom i gradom, osim Zagreba, pogodilo je danas i druge delove Hrvatske, a primećeno je i više pijavica, prenose hrvatski mediji.

Kako navodi Istramet, u sklopu snažne grmljavinske oblačne linije koja se oko podneva premeštala preko Kvarnera, kod Novog Vinodolskog zabeležena je ogromna pijavica koja se zadržavala iznad morske površine i nije prouzrokovala štetu.

O pijavicama su danas građani izveštavali i iz okoline Hvara, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Visa, Brača i Šolte, prenosi Jutarnji list.

Isti grmljavinski sistem je Matuljima doneo vrlo obilnih 42 milimetara kiše, a grmljavinski pljusak je znacajno snizio temperature, pa je na riječkom području izmereno između 16 i 19 stepeni Celzijusa.

Grad i grmljavinski pljuskovi pogodili su i Trogir i širu okolinu, piše Dalmacija danas.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nevreme u Hrvatskoj, nad morem pijavice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2018, 08:29

Snažno nevreme praćeno kišom i gradom, osim Zagreba, pogodilo je i druge delove Hrvatske, a primećeno je i više pijavica, prenose hrvatski mediji...Kako navodi Istramet, u sklopu snažne grmljavinske oblačne linije koja se juče oko podneva premeštala preko Kvarnera, kod Novog Vinodolskog zabeležena...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.