Nevolje u raju? Kadirov cenzurisao Putina

Izvor: B92, 01.Mar.2024, 00:36

Nevolje u raju? Kadirov cenzurisao Putina

Anton Geraščenko savetnik ukrajinskog ministra unutrašnjih poslova, objavio je na Telegramu da je Kadirov, izbrisao je deo Putinovog govora kada ga je citirao.

Međutim, Ramzan Kadirov je, citirajući Putina na svom Telegram kanalu, isključio sledbenike judaizma iz svog govora.

"Naši vojnici i oficiri, hrišćani i muslimani, budisti i sledbenici judaizma, dokazali su da je kohezija i jedinstvo naroda Ruske Federacije kolosalna pobednička sila," rekao je Putin >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u obraćanju o stanju nacije u četvrtak.

Međutim, Ramazan Kadirov je, citirajući Putina, izbacio iz govora sledbenike judaizma.

Uz to, Geraščenko napominje da Kadirov nije bio na godišnjem obraćanju Putina, koje je ove godine trajalo dva sata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Geraščenko: Kadirov cenzurisao Putina

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Mar.2024

Anton Geraščenko, savetnik ukrajinskog ministra unutrašnjih poslova, na svom službenom kanalu na Telegramu i X-u objavio je da je Ramzan Kadirov, predsednik Čečenije, izbacio jedan deo Putinovog govora dok ga je citirao na svom kanalu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.