Neuspela potraga za Antonijom Bilić

Izvor: Vesti-online.com, 30.Nov.2011, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neuspela potraga za Antonijom Bilić

Nova potraga policije za nestalom Antonijom Bilić (17) koja je jutros počela na području Bilišana kod Zadra nije dala rezultate.

Policija na području akumulacionog jezera Bilišana i obale Zrmanje nije pronašla telo netale maloletnice ni tragove koji bi možda doveli do nje, prenose hrvatski mediji. U Bilišanima je, inače, kuća vozača kamiona Dragana Paravinje, koji je nedavno optužen za pokušaj silovanja i ubistvo Antonije Bilić.

Na terenu je bilo desetak >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << policijskih vozila i vozila Gorske službe spasavanja. To područje već je pretraživano pre nekoliko meseci.

Nestala 17-godišnjakinja Antonija Bilić poslednji put je viđena 7. juna dok je stopirala preko reke Čikole i to kako ulazi u kamion kojim je upravljao Dragan Paravinja, državljanin Srbije i Hrvatske. U njegovom kamionu pronađeni su tragovi krvi nestale devojke.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.