Netanjahu, kaži da li Izrael ima nuklearnu bombu

Izvor: B92, 15.Nov.2023, 15:43

Netanjahu, kaži da li Izrael ima nuklearnu bombu

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan ocenio je danas da je Izrael "teroristička država" koja čini ratne zločine i krši međunarodno pravo u Gazi.

Erdogan je ponovio stav da palestinska militantna grupa Hamas nije teroristička organizacija.

Obraćajući se poslanicima u parlamentu, Erdogan je pozvao izraelskog premijera Benjamina Netanijahua da saopšti da li Izrael ima nuklearne bombe ili ne i dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je izraelski premijer na odlasku sa svoje funkcije, prenosi Rojters.

On je kazao i da je Hamas politička partija koju su izabrali Palestinci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Netanjahu: Erdogan podržava terorističku državu

Izvor: B92, 15.Nov.2023

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu poručio je danas da turski predsednik Redžep Tajip Ergodan podržava "terorističku državu Hamas"..."On Izrael naziva terorističkom državom, ali u svojim akcijama podržava terorističku državu Hamas", rekao je Netanjahu, nakon što je Erdogan izjavio da je...

Nastavak na B92...

Lapid: Netanijahu mora da ode

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Nov.2023, 12:23

Izraelski glavni opozicioni lider Jair Lapid pozvao je danas premijera Benjamina Netanijahua da podnese ostavku zbog, kako je ocenio, lošeg postupanja vlade u ratu protiv palestinskog Hamasa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.