Nestale rođene sestre: Potraga traje već 12 dana

Izvor: B92, 04.Mar.2024, 15:08

Nestale rođene sestre: Potraga traje već 12 dana

Dve rođene sestre M. M. (15) i J. M. (13) napustile su Dečje selo "Dr Milorad Pavlović" u Sremskoj Kamenici 21. februara i od tada se ništa ne zna o njima.

"Devojčice su pod starateljstvom Centra za socijalni rad iz Bogatića, koji ih je zajedno sa najmlađim bratom smestio u Dečje selo posle prijave nasilja u porodici, odnosno njihovog zlostavljanja od strane oca", piše Telegraf.

Mlađa sestra J. M. je navodno i ranije odlazila iz Dečjeg sela, koje je ustanova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << otvorenog tipa, i vraćala se, a ovog puta je sa sobom povela i stariju sestru i od odlaska im se izgubio svaki trag.

"Sumnja se da se kriju negde na području Rume, gde živi mladić sa kojim je mlađa sestra navodno u vezi, ali potraga bezuspešno traje već 12 dana", dodaje izvor Telegrafa.

Kako prenose, o nestanku devojčica odmah su obaveštene policijske uprave u Novom Sadu, Rumi i Sremskoj Mitrovici, kao i Centar za zaštitu od trgovine ljudima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.