Nestala Leskovčanka Snežana Đorđević

Izvor: Blic, 11.Mar.2014, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestala Leskovčanka Snežana Đorđević

Leskovčanaka Snežana Đorđević (50) nestala je 7. marta uveče iz svoje porodične kuće. Za njom tragaju njene dve ćerke i leskovačka policija. Snežana Đođević

Đorđevićevoj, koja je službenica Agencije za lokalni ekonomski razvoj Leskovca (ALER), gubi se trag oko 19 sati, kada su je poslednji put videli ćerka Marija o bivši suprug Zoran.

- Majku sam poslednji put videla oko 19 sati. Otišla >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sam do doktora i vratila se posle 40 minuta. Zatekla sam samo oca. Rekao mi je da ne zna gde je, da je neko u međuvremenu zvao telefonom i da je ona na brzinu izašla iz kuće - priča Snežanina ćerka Marija Đorđević (23) koja je je juče sa starijom sestrom lepila plakate sa likom nestale majke.

Iz kuće je izašla bez torbe i dokumentacije, samo sa dva mobilna telefona, službenim i privatnim. Privatni broj je bio u startu isključen, a službeni telefon je zvonio sve do 23 sati - objašnjava Marija.

Snežana Đorđević kao diplomirani tehnolog radi u ALER-u kao projekt menađžer. Njene kolege kažu da je tiha, veoma vredna i odgovorna.

- Znamo da je godinama imala problema sa suprugom – kaže jedna od njenih koleginica.

Iako razvedena, Snežana je živela sa bivšim suprugom u istoj kući, u Igmanskoj ulici u naselju Dubočica.

Portparol policije Leskovca Boban Zdravković kaže da se za nestalom Leskovčankom intenzivno traga.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nestala Leskovčanka Snežana Đorđević

Izvor: Press, 11.Mar.2014

Đorđevićevoj, koja je službenica Agencije za lokalni ekonomski razvoj Leskovca (ALER), gubi se trag oko 19 sati, kada su je poslednji put videli ćerka Marija o bivši suprug Zoran.. - Majku sam poslednji put videla oko 19 sati. Otišla sam do doktora i vratila se posle 40 minuta. Zatekla sam...

Nastavak na Press...

Nestala Leskovčanka

Izvor: OkRadio.rs, 11.Mar.2014

Službenica Agencije za lokalni ekonomski razvoj Leskovca (ALER) Snežana Đorđević (50) nestala je 7. marta uveče iz svoje porodične kuće oko 19h. Njena ćerka tvrdi kako je majku te večeri neko zvao, nakon čega je ona otišla iz kuće i više se nije vratila.   Đorđevićeva je iz kuće...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.