Nervozni Junker: Šta me gledate, dopisujem se s Ciprasom!

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jul.2015, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nervozni Junker: Šta me gledate, dopisujem se s Ciprasom!

Žan-Klod Junker je gledao u svoj telefon. Evropski poslanici su glasno negodovali. A onda je Junker ustao i ljutito objasnio: Prestanite da pričate o tome što gledam u moj telefon sve vrijeme. Dopisujem se sa grčkim premijerom”.

Ta interesantna situacija dogodila se jutros u Strazburu, na zasjedanju Evropskog parlamenta, a i više je nego jasno da je plod nervoze koja je prisutna u čitavoj Evropi nakon grčkog referendumskog NE.

"Ne znam da li vi imate priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << da uradite isto što sam ja radio danas. Ja radim svoj posao, zato prekinite sa ovom glupom raspravom za koju nema razloga", nastavio je nervozno da objašnjava svoje dopisivanje Junker, a prenose Ekonomske vesti.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.