Nervni slom ćerke Demi Mur

Izvor: Vesti-online.com, 01.Feb.2012, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nervni slom ćerke Demi Mur

Izgleda da su ćerke Dem Mur i Brusa Vilisa sada osetile i neugodnu stranu slave. Nakon što im je mama završila u bolnici i odbija lečenje od anoreksije, jednu od ćerki Taluju Vilis paparaci su uočili na Beverli Hilsu.

Taluja je izgleda vrlo zabrinuta oko majčinog zdravlja, pa je juče uhvaćena u vrlo rastresenom izdanju. Pušila je smotuljak cigarete nepoznate supstance za vreme vožnje, a kada je izašla iz auta, izgleda da je doživela lagani nervni slom, prenosi dnevnik.hr. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Pokušala je da se sakrije pod košulju i prekrije lice, i drala se na paparace koji su pratili svaki njen korak.

Demina ćerka će napuniti 18 godina krajem nedelje, a trenutno živi s tatom Brusom. Sva medijska pažnja oko razvoda njene majke i Eštona Kučera, kao i Demino nedavno predoziranje helijumom i pokušaj lečenja od anoreksije, ostavili su traga na njoj.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.