Neprohodan put ka Kopaoniku

Izvor: Mondo, 12.Feb.2019, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neprohodan put ka Kopaoniku

Put koji vodi ka Kopaoniku sa istočne strane, preko Brusa, Brzeća, Srebrnca i Jarma nije prohodan zbog snežnih nanosa i vetra, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Foto: MONDO/Miloš Marković

Savez je apelovao na vozače koji putuju ka Kopaoniku da koriste prilaz sa zapadne strane, preko Jošaničke banje i Biljanovca.

AMSS je upozorio da se jači udari vetra mogu očekivati na putevima u Vojvodini kao i na širem području >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Beograda i u Braničevskom okrugu.

Kamioni na graničnom prelazu Batrovci u smeru ka Hrvatskoj čekaju tri časa, na prelazima Bogojevo i Bačka Palanka oko dva časa dok na teretnim terminalima prelaza Horgoš u smeru ka Mađarskoj zadržavanje iznosi oko 90 minuta.

Na putničkim terminalima graničnih prelaza nema dužih zadržavanja.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog snežnih nanosa i vetra neprohodan put ka Kopaoniku preko Brusa

Izvor: Danas, 12.Feb.2019

Put koji vodi ka Kopaoniku sa istočne strane, preko Brusa, Brzeća, Srebrnca i Jarma nije prohodan zbog snežnih nanosa i vetra, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije (AMSS). Članak Zbog snežnih nanosa i vetra neprohodan put ka Kopaoniku preko Brusa se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.