Nemam ništa protiv

Izvor: B92, 10.Jun.2021, 11:39

"Nemam ništa protiv"

Podgorica -- Potpredsednik crnogorske vlade Dritan Abazović kaže da nema ništa protiv rekonstrukcije vlade, ali je protiv da politički subjekti nameću ono što im odgovara.

Rekonstrukcija vlade je, kaže, političko pitanje.

"Nisam protiv da se unapredi, mislim da ima mnogo prostora da bi i vlada mnoge stvari mnogla da radi na bolji način. Za moj ukus nije dovoljno dinamičan reformski put“, kazao je Abazović.

Protiv je, ističe, sistema "švedskog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stola".

"Da bilo koji politički subjekt nametne samo ono što samo njemu odgovora. Protiv sam toga. Jesam za dijalog i pronalaženje boljih rešenja za poboljšanje opšte efikasnosti, nemam ništa protiv“, naveo je Abazović na panel diskusiji o evropskom putu Crne Gore i poglavljivama 23 i 24. Voleo bi, dodao je, da se situacija "razmrsi".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Abazović: Nemam ništa protiv rekonstrukcije vlade, ali ...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jun.2021

Potpredsednik crnogorske vlade Dritan Abazović izjavio je da nema ništa protiv rekonstrukcije tog izvršnog tela i unapređenja, ali je, kaže, protiv toga da bilo koji politički subjekat nametne ono što samo njemu odgovora...Rekonstrukcija vlade je, kaže, političko pitanje..."Nisam protiv da se...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.