Nemački gimnazijalci na razmeni u Beogradu

Izvor: Beta Video, 29.Sep.2017, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemački gimnazijalci na razmeni u Beogradu

BEOGRAD - Učenici nemačka srednje škole Erazmus Widmann borave u Beogradu u okviru saradnje sa Filološkom gimanzijom rekla je profesorka nemačkog jezika Filološke gimnazije Virdžinija Pasku. Gimnazijalci iz nemčkog grada Švebiš Halna, njih 25, smešteni su kod učenika Filološke gimnazije, koji će sledeće godine ići u uzvratnu posetu u Nemačku. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Razmena korisno iskustvo

Izvor: Beta Video, 29.Sep.2017

BEOGRAD - Učenici Filološke gimanzije Vanja Stanojević, Filip Vikincki i Anja Bogdanović rekli su da je ovo za njih bilo korisno iskustvo jer su mogli da upoznaju malo bolje nemačku kulturu, ali i da unaprede znanje nemačkog jezika. Učenica nemačke škole Polina koja će u junu naredne godine...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.