Nema više štikli za HDZ-ovke

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jan.2013, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema više štikli za HDZ-ovke

Stranka Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) angažovala je medijskog trenera koji bi trebalo da popravi javne nastupe članova HDZ-a.

Vinko Vukadin, licencirani medijski trener, održao je predavanje o umeću javnog nastupa na skupu HDZ-ovaca u Opatiji, a jedno od prvih uputstava koje je preneo političarkama bio je da ne bi trebalo da nose štikle.

"Štikle ili nakit privlače drugačiju vrstu pažnje i time govornik, koji bi trebalo da je glavna zvezda, šteti sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sebi. Pa ne radi se tu o manekenskoj pisti ili izboru za mis i mistera”, obrazložio je on svoj stav političarkama.

Uz navedenu zabranu štikli političarkama, članovi HDZ-a bi trebalo da se pridržavaju i sledećih pravila:

Jutarnji list saznaje da je lider HDZ-a Tomislav Karamarko već angažovao novi PR tim.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.