Nema uslova za izlazak Srba na izbore

Izvor: Beta, 08.Nov.2010, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema uslova za izlazak Srba na izbore

BEOGRAD, 8. novembra 2010. (Beta) - Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić ocenio je u ponedeljak u Beogradu da se nisu stekli uslovi za izlazak Srba na kosovske izbore.

"Vlada će u četvrtak doneti zvaničnu odluku o tome. Lično mislim da se nisu stekli uslovi da Srbi izadju na izbore", rekao je Jeremić na konferenciji za novinare posle susreta sa šefom poljske diplomatije Radoslavom Šikorskim.

Jeremić je, medjutim, dodao da ne želi da prejudicira odluku o izlasku kosovskih Srba na izbore, zakazane za 12. decembar.

Šef srpske diplomatije je takodje rekao da se uskoro očekuje početak razgovora izmedju Beograda i Prištine koji bi trebalo da doprinesu smirivanju tenzija na Kosovu.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jeremić: Nisu se stekli uslovi za učešće Srba na izborima

Izvor: SrbijaNet.rs, 08.Nov.2010

Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremic izjavio je danas u Beogradu da lično misli da se nisu stekli uslovi da vlada Srbije pozove kosovske Srbe da učestvuju na predstojećim parlamentarnim izborima na Kosovu i Metohiji. Jeremić je u izjavi novinarima posle susreta

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.