MUP: Nema opasnosti od radijacije

Izvor: RTV Pink, 26.Mar.2011, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Nema opasnosti od radijacije

Radioaktivnost u Srbiji daleko ispod rizičnog nivoa. . . Detektovane radioaktivne čestice u. Srbiji, prema informaciji Agencije za zaštitu od jonizujućih. zračenja i nuklearnu sigurnost Srbije, dalako su ispod nivoa. opasnosti po zdravlje ljudi, saopštio je danas MUP.

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez brige, nema opasnosti od radijacije

Izvor: Cafe.ba, 26.Mar.2011

Sektor za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije saopštio je danas da su detektovane radioaktivne čestice u životnoj sredini daleko ispod nivoa koji bi mogao predstavljati opasnost po zdravlje ljudi.

Nastavak na Cafe.ba...

Bez brige: Radioaktivnost u Srbiji daleko ispod rizičnog nivoa

Izvor: SrbijaNet.rs, 27.Mar.2011, 04:56

Sektor MUP-a Srbije za vanredne situacije saopštio je danas da su, na osnovu informacija Agencije za zaštitu od jonizujućih zračenja i nuklearnu sigurnost Srbije, detektovane radioaktivne čestice u životnoj sredini daleko ispod nivoa koji bi mogao da predstavlja opasnost po

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.