Nema od čega da živi pa hoće u zatvor

Izvor: Vesti-online.com, 26.Feb.2011, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema od čega da živi pa hoće u zatvor

Stanovnika Kučeva Velišu Ristića, kome su samo 23 godine, muče egzistencijalne muke, pa je pokušao da preživi tako što će se domoći zatvora. Nekoliko puta je prijavljivao policiji da je izvršio ubistvo u Neresnici, mestu u opštini Kučevo.

Policajci su par puta izlazili na uviđaj i, naravno, utvrdili da nikakvog ubistva nije bilo. Ristić je opomenut, ali on od svoje namere nije odustajao. Policajcima je objasnio da nema od čega da živi, pa se nada da će završiti u zatvoru.

Kada je nastavio da prijavljuje počinjeno ubistvo, policajci više nisu imali kud, već su protiv njega podneli krivičnu prijavu zbog lažnog prijavljivanja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.